Noutăţi:

Cursul-stagiu de perfecționare pentru medici
„Practica tratamentului actual al diabetului zaharat tip 1 la copil și tânăr”, ediția 2018

Unde:La Centrul Medical „Cristian Șerban” Buziaș, str Avram Iancu nr. 18

Perioade:25-29.06.2018 / 30.07-03.08.2018.


mai mult...


20 aprilie 2017 - Curs: Comunicarea în relația medic-pacient

Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice organizează cursul: Comunicarea în relația medic-pacient.
mai mult...


Seminarul OMI cu tema diabetului zaharat

Open Medical Institute (OMI) este o iniţiativă educaţională globală înfiinţată în 1993...
mai mult...Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice

CONTACT:

Str. Ion Movila nr. 5-7,
Bucuresti 2, 020475

„40 de săptămâni până la al 40-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice”

Au mai rămas 40 de săptămâni până la startul unui eveniment aniversar: al 40-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, cu participare internațională, care va avea loc la Sibiu, în perioada 21-24 mai 2014.

Al 40-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice va aduce în prim plan istoria, tradiția și performanța - fiind un eveniment aniversar bazat pe un concept inedit, un tribut adus diabetologiei românești.

„Este un privilegiu, dar și o mare responsabilitate, să prezidez ediția jubilară – al 40-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice - dată fiind valoarea trecutului impunător al societății. Pregătim un eveniment aniversar fără precendent, cu știință la cel mai înalt nivel, personalități de renume și momente speciale încărcate de semnificație și emoție”, a declarat prof.dr. Maria Moța, președintele Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

Zecile de congrese organizate sub egida Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice au contribuit semnificativ la susținerea educației medicale continue a medicilor cu această specialitate, fiind locul de dezbatare a ultimelor noutăţi medicale din domeniu şi punctul de întâlnire a celor mai importante personalităţi din diabetul românesc, dar şi a reputaţilor specialişti din diabetologia internaţională.

De-a lungul celor 39 de ediții anterioare, cei care au condus manifestările, în calitate de președinţi ai Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice , au fost: prof.dr.doc. Iulian Mincu, prof.dr. Nicolae Hâncu, prof.dr. Constantin Ionescu Tîrgoviște, prof.dr. Dan Mircea Cheța, prof.dr. Viorel Șerban, prof.dr. Radu Lichiardopol, precum și actualul președinte al societății, prof.dr. Maria Moța.

În 2014, Congresul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice va reuni nume mari ale diabetologiei românești și internaționale. Structura congresului va cuprinde sesiune plenare, sesiuni ale grupurilor de lucru, sesiuni interdisciplinare, sesiuni ale medicilor rezidenţi, workshopuri şi postere. Temele științifice ale congresului vor viza ultimele noutăţi şi cercetări din domeniu .