Noutăţi:

Cursul-stagiu de perfecționare pentru medici
„Practica tratamentului actual al diabetului zaharat tip 1 la copil și tânăr”, ediția 2018

Unde:La Centrul Medical „Cristian Șerban” Buziaș, str Avram Iancu nr. 18

Perioade:25-29.06.2018 / 30.07-03.08.2018.


mai mult...


20 aprilie 2017 - Curs: Comunicarea în relația medic-pacient

Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice organizează cursul: Comunicarea în relația medic-pacient.
mai mult...


Seminarul OMI cu tema diabetului zaharat

Open Medical Institute (OMI) este o iniţiativă educaţională globală înfiinţată în 1993...
mai mult...Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice

CONTACT:

Str. Ion Movila nr. 5-7,
Bucuresti 2, 020475

Evenimente

al 40-lea


Dragi colegi,

doamna profesoara Maria Mota Am privilegiul de a vă invita să participaţi la cel de al 41-lea Congres Naţional al Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, cu participare internaţională, care va avea loc în perioada 20-23 mai 2015 , in Sibiu, la Hotel Ramada.


Și la ediția din acest an, așa cum v-am obișnuit, ne propunem să avem alături de noi invitați de talie internațională, recunoscuți pentru profesionalismul lor. De aceea, ne dorim ca şi la cel de-al 41–lea Congres al Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice să vă întâmpinăm cu un program ştiinţific care să se ridice la nivelul exigenţelor dumneavoastră profesionale.


Prin organizarea acestei manifestări ştiinţifice urmărim să dezbatem cu medicii implicați în tratamentul diabetului cele mai noi informaţii despre prevenţia, educaţia şi tratamentul acestei afecţiuni, dar şi despre cercetarea ştiinţifică în domeniu, cu obiectivul principal de a crește calitatea și durata vieții persoanelor cu diabet zaharat.


Al 41-lea Congres Naţional al Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice = dinamism, cercetare, studii, știință, educație, implicare!


Vă aşteptăm să descoperiţi şi alte noutăţi pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră, la al 41-lea Congres Naţional al Societăţii Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, care se va desfăşura şi în acest an la Sibiu - un oraş cu o puternică tradiţie culturală şi nu numai.


Prof. univ. dr. Maria Moţa

Preşedinte Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice