Noutăţi:

Cursul-stagiu de perfecționare pentru medici
„Practica tratamentului actual al diabetului zaharat tip 1 la copil și tânăr”, ediția 2018

Unde:La Centrul Medical „Cristian Șerban” Buziaș, str Avram Iancu nr. 18

Perioade:25-29.06.2018 / 30.07-03.08.2018.


mai mult...


20 aprilie 2017 - Curs: Comunicarea în relația medic-pacient

Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice organizează cursul: Comunicarea în relația medic-pacient.
mai mult...


Seminarul OMI cu tema diabetului zaharat

Open Medical Institute (OMI) este o iniţiativă educaţională globală înfiinţată în 1993...
mai mult...Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice

CONTACT:

Str. Ion Movila nr. 5-7,
Bucuresti 2, 020475

Campanii

harta

A II-a ediție a Campaniei Naționale Controlează-ţi Diabetul s-a desfăşurat în perioada 7-8 iulie 2012, la Constanţa.

Campania „Controlează-ți Diabetul” a inclus o serie de manifestări dedicate atât publicului profesionist, cât și publicului larg/pacienților.

Pentru publicul profesionist a fost organizat în data de 7 iulie 2012 un simpozion ştiinţific, cu participarea speakerilor naționali, la care au fost invitați 150 de participanți locali (medici).

Pentru publicul larg au fost desfăşurate activităţi de testare a glicemiei şi a hemoglobinei glicate, într-un cort special amenajat, în zilele de 7 şi 8 iulie 2012.

Pentru că educaţia în diabet este foarte importantă, a fost amenajat un cort dedicat educaţiei în diabet, de unde persoanele interesate au putut afla cele mai noi informaţii de la specialişti în domeniu.

De asemenea, tot în ziua de 8 iulie, au fost desfăşurate activităţi sportive, de la aerobic pe plajă - pentru că mişcarea este bună pentru sănătate – la jucat volei pe plajă. Cei mici au avut posibilitatea să înălţe un zmeu – ca simbol de sprijin pentru toţi cei care sunt suferă de diabet, în întreaga lume.

Campania „Controlează-ţi diabetul”, ediţia Constanţa a fost iniţiată de: Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice în parteneriat local cu Centrul de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice Constanţa. Partenerii științifici ai evenimentului au fost: Federația Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice şi Asociaţia Română de Educaţie în Diabet. Pe plan local, manifestarea a fost susținută de către Primăria Municipiului Constanţa, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi CMV Tomis Constanţa.

campanii