Noutăţi:

Cursul-stagiu de perfecționare pentru medici
„Practica tratamentului actual al diabetului zaharat tip 1 la copil și tânăr”, ediția 2018

Unde:La Centrul Medical „Cristian Șerban” Buziaș, str Avram Iancu nr. 18

Perioade:25-29.06.2018 / 30.07-03.08.2018.


mai mult...


20 aprilie 2017 - Curs: Comunicarea în relația medic-pacient

Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice organizează cursul: Comunicarea în relația medic-pacient.
mai mult...


Seminarul OMI cu tema diabetului zaharat

Open Medical Institute (OMI) este o iniţiativă educaţională globală înfiinţată în 1993...
mai mult...Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice

CONTACT:

Str. Ion Movila nr. 5-7,
Bucuresti 2, 020475

Evenimente

al 39-lea
doamna profesoara Maria Mota

În perioada 22-25 mai, a avut loc la Sibiu cel de-al 39-lea Congres Naţional al Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, eveniment ştiinţific cu tradiţie în lumea medicală, desfăşurat în acest an sub egida Academiei Române.

Peste 700 de medici diabetologi, dar şi din specialităţi conexe diabetului au luat parte, alături de peste 80 de speakeri naţionali şi internaţionali, timp de patru zile, la un program ştiinţific complex ce a constat în 21 de sesiuni ştiinţifice. În cadrul evenimentului au fost prezentate în premieră date preliminare ale studiului epidemiologic „PREDATORR”, derulat la nivel naţional, studiu care aduce date legate de epidemiologia bolilor metabolico-nutriţionale, cât şi despre factorii de risc ai acestora în România. În cadrul congresului au fost organizate sesiuni comune ale Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice împreună cu Societatea Română de Cardiologie, Societatea Română de Nefrologie, Societatea Română de Chirurgie și Societatea Română de Pediatrie.

,,Cel de-al 39-lea Congres al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice s-a bucurat şi în acest an de un real succes, prin prezenţa a 760 de participanţi, lucru care ne bucură extrem de mult, având în vedere şi implicarea manifestată în cadrul sesiunilor ştiinţifice şi faptul că împreună luptăm să ducem mai departe o specialitate frumoasă, de vârf. Succesul din acest an se datorează de asemenea speakerilor naţionali şi internaţionali, care ne-au onorat cu prezenţa lor şi care au contribuit semnificativ, oferind cele mai noi informații şi soluţii cu privire la metodele de diagnostic, tratament şi control al diabetului şi complicaţiilor acestei afecţiuni ”


Prof.univ.dr. Maria Moţa  


Preşedinte Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice  Al 39-lea Congres Naţional al Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice se va desfăşura sub auspiciile European Association for the Study of Diabetes, prin prezenţa preşedintelui EASD – prof. Andrew Boulton.