Noutăţi:

Cursul-stagiu de perfecționare pentru medici
„Practica tratamentului actual al diabetului zaharat tip 1 la copil și tânăr”, ediția 2018

Unde:La Centrul Medical „Cristian Șerban” Buziaș, str Avram Iancu nr. 18

Perioade:25-29.06.2018 / 30.07-03.08.2018.


mai mult...


20 aprilie 2017 - Curs: Comunicarea în relația medic-pacient

Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice organizează cursul: Comunicarea în relația medic-pacient.
mai mult...


Seminarul OMI cu tema diabetului zaharat

Open Medical Institute (OMI) este o iniţiativă educaţională globală înfiinţată în 1993...
mai mult...Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice

CONTACT:

Str. Ion Movila nr. 5-7,
Bucuresti 2, 020475

Evenimente Partenere

1 Conferinta "Diaspora in Cercetarea Stiintifica si Invatamantul Superior din Romania" Bucuresti, 25-28 Septembrie 2012


In perioada 25 - 28 septembrie 2012, se va desfasura la Bucuresti, cea de-a treia editie a conferintei "Diaspora in Cercetarea Stiintifica si Invatamantul Superior din Romania"

Organizat sub sloganul "Seminte de Viitor - Seeds for the Future", evenimentul isi propune sa creeze un spatiu al dialogului si al colaborarii intre cercetatori romani, indiferent de locul unde traiesc si lucreaza, continuand seria intalnirilor comunitatii stiintifice romanesti din tara si strainatate inceputa in anul 2008.

Conferinta se va deschide oficial pe data de 25 septembrie si se va desfasura pe durata a trei zile. Primele doua zile, 26 si 27 septembrie, vor fi dedicate sesiunilor paralele pe domenii de competenta, in zone de deschidere in care exista potential si expertiza romaneasca, cat si pe subiecte de interes legate de inovare si competitivitatea Romaniei.

Scopul Sesiunilor paralele este acela de a crea premisele realizarii unor colaborari internationale inter- si trans-disciplinare de anvergura si de a contribui la cresterea vizibilitatii si impactului international al rezultatelor stiintifice romanesti.

Societatea Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice va fi prezenta la acest eveniment cu un workshop: Ucigasii tacuti ai lumii moderne. Diabetul si bolile metabolice - noi concepte si perspective de cercetare

Pentru mai multe detalii:

http://www.diaspora-stiintifica.ro/inregistrare.html


2.Vă invităm la a III-a Ediție a Conferinței Interdisciplinare, NefroCarDia 2012!

În perioada 15 - 17 Noiembrie 2012 va avea loc la Sibiu - A III-a Ediție a Conferinței Interdisciplinare, NefroCarDia 2012, organizată de Societatea Română de Nefrologie, în colaborare cu Asociația de Medicină Interdisciplinară, Societatea Română de Cardiologie, Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice și Societatea Română de Medicină Internă.

Având în vedere preocupările permanente în întreaga lume privind depistarea precoce, monitorizarea și tratamentul bolilor cronice, programul științific va cuprinde o gama largă de subiecte, de mare actualitate, susținute, ca în fiecare an, de lectori cu o binecunoscută expertiză în domeniu.

Pentru mai multe detalii : www.boaladerinichi.ro/nefrocardia/